Home Improvement

Trasmattor – ja eller nej?

0
Trasmattor

Ett bestämt sätt som kan jazz upp ditt utrymme på ett kick måste vara mattor från Trendcarpet. De är snabba, är inte slitande på plånboken, lätta att använda och lägger till en karaktär till vilket utrymme som helst.

Om du kallar dig själv en latmask är mattorna dina bästa vänner när det gäller att lägga till en mer hemtrevlig känsla utan att behöva spendera för mycket energi och ansträngning.

Hatar du att rengöra? Här är ett trick att hålla fast vid – Täck ditt golvområde med mattor så att det finns ett begränsat utrymme kvar för rengöring. Om du använder metoden klokt kan det visa sig vara användbart.

Om du betraktar dig som lat och kreativ så har vi en fantastisk idé för dig! Få dig en matta gratis! Vill du veta hur?

Trasmattor är vad vi refererar till, och nej, de är inte en investering.

Vad är trasmattor?

Trasmattor är ett bra sätt att återvinna dina gamla kläder för att skapa något användbart och vackert. Trasmattor skapas genom att fläta tygerna. De kan tillverkas av t-tröjor av bomull, ylletröjor etc.

Bomullsfiller är fantastiska eftersom de kan användas i utrymmen som ett badrum eller kök eftersom bomull är rätt tyg som tenderar att absorbera vatten.

Så nästa gång du rensar ut din garderob eller dina gamla kläder är för slitna för donation, överväg att skapa en matta av dem. Det finns många sätt och stilar på vilka en matta kan skapas.

Vad gör trasmattor till det bästa valet för ditt hem?

De är färgglada:

Du bär inte samma färg kläder varje dag såvida du inte är Mark Zuckerburg. Din garderob kan ha många kläder som du inte vill ha längre eller som inte passar dig längre. Ta en sax och skär dem i långa och smala remsor så att du kan skapa något som du är stolt över.

De är underverk skapade av avfall:

Återvinning är tidens behov, och att göra en matta av trasor är ett utmärkt sätt att återvinna den stora högen med slitna kläder. Så ta tag i dina verktyg och börja arbeta med ett galet men ändå spännande projekt.

Ingen investering krävs:

Mattor kan fås i en mängd olika mönster, färger, tygtyper och ju bättre kvalitet du väljer, desto högre pris skulle det krävas. Vad sägs om en matta som inte kostar dig mer än din tid?

Låter som en lukrativ affär? Så lägg till på din lista att skapa en trasmatta av kläderna.

Hjälper dig att utveckla en hobby:

Du kan skapa en trasmatta själv, eller så kan vissa människor göra dig en matta av dina gamla kläder och ta lite pengar från dig. Om du funderar på att ta upp en hobby, så tro oss; att skapa ett matta är det du borde göra, till skillnad från andra som kräver pengar.

Kan ändras ofta om de skadas:

Din katt kissade på den? Eller någon som har spillt sitt vin på den? Eller blir du uttråkad av samma matta som har funnits länge nu?

Vi har en lösning! Välj trasmattor som dina go-to-mattor så att du kan ersätta din matta med en fantastiskt trasmatta som du har gjort.

Det finns två typer av mattor:

Syddamattor:

De kan kräva att du använder en symaskin för att ansluta de långa mattorna.

Osydda:

Du kan fläta remsorna och sedan skapa öglor och binda dem tätt för att göra en matta. De är enkla och kräver inga syfärdigheter.

Du kan skapa en trasmatta med absolut vad som helst, till exempel – dina gamla t-shirts, skjortor, tröjor, handdukar, örngott etc.

Så vad väntar du på? Skaffa dig sax, symaskin, en hög med dina gamla kläder och tråd för att börja sy en matta som får dina besökares uppmärksamhet. Eller så kan du köpa en hemmagjord trasmatta på rea från onlinebutiker som TrendCarpet.

Kirke Ruuven
My name is Kirke Reuven. I’m a writer for several websites and I also do writing for people who want help with it. I’ve been doing freelance writing for several years.

  Interstate Furniture Removals in Melbourne

  Previous article

  Lampaantaljat ja niiden ominaisuudet

  Next article

  Comments

  Leave a reply